Valori

 

  • Integritate

Desfășurarea activității în mod corect față de membri și societate stă la baza organizației. Suntem ghidați de un șir de valori și norme morale care ne ajută să asigurăm corectitudinea acțiunilor noastre, so oferim respectul cuvenit fiecărui membru al Asociației și al societății și, nu în ultimul rând, să dăm dovadă de transparență și profesionalism. Acționăm punând baza pe rezultate pentru a garanta reușita tuturor actorilor implicați.

  •  Excelență

Scopul nostru este să menținem captăm interesul actorilor implicați prin oferirea unor servicii de calitate superioară bazate pe competență, echitate și transparență. Astfel, reușim să ne desfășurăm activitatea în mod responsabil și să generăm încredere. Angajamentul ferm al echipei ne ajută să implementăm cele mai viabile soluții pentru membri noștrii.

  • Cooperare

Prin identificarea și stabilirea competențelor tuturor actorilor cheie am reușit să punem bazele unor parteneriate eficiente și de durată, axate pe nevoile reale ale părților.

  • Creativitate

Expresia “a gândi în afara cutiei” (“think outside the box”) stă la baza desfășurării activității noastre și ne-a oferit oportunitatea să ne depășim limitele mentale impuse, obținând rezultate și identificând oportunități de dezvoltare atât de pentru Asociație, cât și pentru membri și partenerii noștri.

  • Inovare

Dorința de a obține rezultate mărețe ne-a împins să identificăm oportunități de dezvoltare și finanțare, atât pentru noi, cât și pentru ceilalți membri. Prin consolidarea și dezvoltarea serviciilor de sprijire a instituțiilor publice și a celor private am reușit să livrăm soluții în cel mai scurt timp posibil. Am ales să ne implicăm în promovarea culturii inovative, deoarece considerăm că inovarea stă la baza creării unor modele de afaceri de succes.

 

Valori ODAS